Over mijzelf en de website

Over mijzelf:
Hallo allemaal,

Mijn naam is Lotte, 22 jaar oud en gek op het schrijven van artikelen/verhalen. Schrijven is voor mij een manier om gevoelens wat ik meemaak in het dagelijkse leven los te laten. Maar ook om het voor mezelf een plaats te kunnen geven. Van jongs af aan schrijf ik al verhalen, wat inhield dat ik als kind mijn eigen ‘boek’ verhalen schreef. In mijn tienerjaren ben ik begonnen met het starten van mijn eigen website, via ImOnline, waarbij ik ook een blog bijhield. In dit blog beschreef ik wat ik meemaakte op school. Dit was voor mij ook een goede manier om mijn gevoelens van me af te schrijven. Toen ik naar de vierde klas ging is het schrijven van mijn blog en het bijhouden van mijn website langzaamaan steeds minder geworden. Ik heb er jaren lang niet meer naar omgekeken. Kortweg doordat ik te weinig tijd had en mij er ook lichtelijk voor schaamde dat ik het internet gebruikte als een manier om gevoelens van mij af te schrijven.

Sinds kort ben ik zelf weer erg fanatiek met het volgen van andere blogs, waardoor het bij mij ook wel weer heel erg begon te kriebelen. Vandaar dat ik uiteindelijk toch weer de stap heb genomen om een blog te gaan starten. In dit blog wil ik jullie meenemen in mijn zoektocht naar mijn ‘happy life’.

Nog belangrijk:
Ik ben in dienst van een detacheringsbureau, wat inhoudt dat ik werkzaam ben door heel Nederland. Ik werk met de burger, waardoor het voor mij belangrijk is dat ik privacy houdt. Dit is de reden dat er geen gebruik wordt gemaakt van te persoonlijke informatie, zoals een profielfoto of achternaam. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Over de website:
Happy life by Lotte is een tamelijk nieuw blog, die opgezet is in december 2015. Het eerste artikel is verschenen op 4 januari 2016 en ik leer nog elke dag bij. Alle artikelen en foto’s die op deze site verschijnen zijn geschreven door mijzelf, tenzij anders vermeld. In mijn persoonlijke blog wil ik jullie meenemen in mijn artikelen die gaan over lifestyle, beauty en dagelijkse gebeurtenissen. Ik blog voor mijn plezier en hobby.
De meeste beauty artikelen, zoals dag-,nachtcrèmes, make-up removers, mascara’s etc. test ik één maand lang, zodat ik jullie kan voorzien van een goede en duidelijke recensie.
Tips/verbeterpunten/vragen/opmerkingen, ze zijn allemaal welkom. Ik sta open om mezelf verder te ontwikkelen binnen de blogwereld.

Ik wens jullie veel plezier met het volgen & lezen van dit blog.
Veel liefs,
Lotte

 

 

Een gedachte over “Over mijzelf en de website

Plaats een reactie